Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχώρησε ο Τζιμπούρ

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι προπονήθηκαν ξανά το απόγευμα. Δυστυχώς, τα προβλήματα έγιναν περισσότερα, καθώς αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, οι Βασίλης Τοροσίδης και Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, κάνοντας θεραπεία, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε αερόβιο πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε και ο Γιάννης Φετφατζίδης, που έχει οστικό οίδημα
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον Τζιμπούρ και την κατάσταση της υγείας του. Αυτή τη στιγμή αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού και σε περίπτωση που απουσιάσει από τα επόμενα ματς του Θρύλου, εφόσον το πρόβλημά του είναι σοβαρό, θα πρόκειται για μια σημαντική απουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: