Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Να είναι παράδειγμά σας ο Ιμπαγάσα»

Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τενχικός στο περιθώριο της πρωϊνής προπόνησης της Τετάρτης, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε, διαπίστωσε κάποιο βαθμό χαλαρότητας, απόρροια του «4 στα 4» στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός το οποίο δεν του άρεσε καθόλου και φρόντισε με τη καθιερωμένη του ομιλία να τους υπενθυμίσει ότι ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου απέναντι στον ισχυρό Ατρόμητο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για τους προσεχείς τρεις αγώνες του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, Άρσεναλ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επαγγελματισμό που διακρίνει τον Αριέλ Ιμπαγάσα:
«Να παραδειγματιστείτε από τον Ιμπαγάσα, τον Μοντέστο και τον Τζεμπούρ. Μοχθούν σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι τυχαία η εικόνα που έχουν μέχρι σήμερα στους αγώνες. Είχε δίκιο ο Ιμπαγάσα σε αυτά που σας είπε».
«Πρέπει να κοιτάζουμε έναν έναν τους αγώνες. Κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε χωριστά και με πολύ μεγάλη προσοχή», επισήμανε ανάμεσα στ' άλλα.
«Τα τρία ματς που έρχονται για εμάς είναι πολύ δύσκολα αλλά και σημαντικά και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», σχολίασε ακόμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που περιμένει οι ποδοσφαιριστές τουν να εμφανιστούν καλύτεροι από ποτέ για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: