Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χρειάζονται χρόνο...

Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια, την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε έχοντας ένα καινούριο αμυντικό δίδυμο, ελέω της ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τον Όλοφ Μέλμπεργκ και τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Οι Πάμπλο Κοντρέρας και Κώστας Μανωλάς είναι οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των προαναφερθέντων και μέχρι και το ματς με τον Άρη είχαν σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή παρουσία.
Ωστόσο, στην Θεσσαλονίκη, οι δύο στόπερ δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, με τον Χιλιανό να χρεώνεται περισσότερο απʼ όλους του πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Θρύλος από τον Παπαστεριανό, ενώ ο Μανωλάς επίσης δεν ήταν αυτός που έπρεπε συνολικά στο ματς.
Σίγουρα, η κόπωση έχει μερίδιο ευθύνης τόσο για την εμφάνιση του Κοντρέρας όσο και για την απόδοση του νεαρό, ωστόσο σημαντικός παράγοντας είναι και το θέμα της χημείας, η οποία είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να αποκτηθεί σε τόσο μικρό διάστημα.
Χρειάζεται χρόνος, προκειμένου να έχουν μία σταθερή απόδοση και έως τότε τα σκαμπανεβάσματα θα είναι κατά κάποιον τρόπο μέσα στο πρόγραμμα. Επί τούτου, η υπομονή και η στήριξη κρίνονται απαραίτητα, έτσι ώστε, οι δύο άσοι να δέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: