Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμος να γράψει ιστορία!

Πανέτοιμος να προσθέσει μια ακόμη ολόχρυση σελίδα στην ιστορία του και να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός... Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρά το γεγονός ότι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη χωρίς τους τραυματίες Ράφικ Τζιμπούρ, Νταβίντ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα, εντούτοις είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί περνώντας από μία δύσκολη έδρα και παράλληλα να θέσουν τις βάσεις για την κατάκτηση του 40ου τους πρωταθλήματος.
Με την ψυχολογία στα ύψη από την επική ανατροπή και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ για την φάση των ομίλων του Champions League οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να μπουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να φτάσουν στο «οκτώ στα οκτώ» και να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά για ένα γκολ, που θα τους δώσει σαφέστατο προβάδισμα για το όγδοο διαδοχικό τους «τρίποντο»
Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αρκετοί είναι οι προβληματισμοί του Λεονάρντο Ζαρντίμ
Ο Πορτογάλος τεχνικός ούτε στην τελευταία προπόνηση της Κυριακή φανέρωσε τις σκέψεις του αναφορικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης». Το σίγουρο πάντως, είναι ότι η τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων θα προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το μσχήμα που εμπιστεύθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Μονπελιέ.
Σύμφωνα, πάντως με όλες τις ενδείξεις, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παραταχθούν με το γνώριμο 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Σιόβας με τον Μασάντο πιο μπροστά τους.
Δεξιά στα χαφ θα πάει ο Αμπντούν, αριστερά ο Γκρέκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Υποψήφιος για αριστερό χαφ ο Βλαχοδήμος ενώ πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν και οι Λυκογιάννης και Ντιακιτέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: