Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Να τους καθαρίσει με 3 στα 3

Ιδιαίτερα… βαρύ είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν σταματούν. Μετά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1), οι Πειραιώτες έπαιξαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Παναχαϊκή για το θεσμό του Κυπέλλου (2-0), ενώ ακολουθούν οι εντός έδρας αγώνες με Πλατανιά και Άρσεναλ, αλλά στη συνέχεια υπάρχει και το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ.Αρχικά, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αγωνίζεται με τους Κρητικούς το Σάββατο (19:30) στο Καραϊσκάκη και εκεί οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κανέναν άλλο σκοπό εκτός της νίκης. Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα είναι αήττητος και άπαντες θέλουν να τελειώσουν με αυτόν τον τρόπο την φετινή Superleague. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια από τον Πλατανιά και όπως τόνισε και ο Πορτογάλος τεχνικός, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εκτός από τη νίκη πρέπει να προσφέρουν και θέαμα για τον κόσμο που θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου…
Από εκεί και πέρα, ακολουθεί ο αγώνας με την Άρσεναλ την Τρίτη (21:45) όπου μπορεί να μην υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σίγουρα στο Europa League, ωστόσο, η νίκη είναι ο πρώτος στόχος. Και ο λόγος; Ότι με το «τρίποντο» οι Πειραιώτες θα βρίσκονται σίγουρα στο γκρουπ τον ισχυρών στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετάσχουν στη συνέχεια (Europa League).
Και το δύσκολο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την άλλη Κυριακή (09/12) και όπως γίνεται αντιληπτό, οι λόγοι που ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη είναι πολλοί. Μάλιστα, θα επιδιώξει να πάρει το «τρίποντο» με άνεση ώστε να αποδείξει την ανωτερότητα του και την τεράστια διαφορά που έχει στο φετινό πρωτάθλημα από τις υπόλοιπες ομάδες. Μπορεί στον ΠΑΟ να… φτιάχνουν κλίμα και να δυναμιτίζουν το ματς, παρόλα αυτά οι Πειραιώτες μένουν συγκεντρωμένοι.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα… βαρύ και τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται κανείς και γιʼ αυτό το μυαλό όλων αρχικά είναι στο ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο. Άπαντες θέλουν να γίνει η αρχή και έπειτα να ακολουθήσουν δύο ακόμα νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: