Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Γουστάρει» ο Πίνο!

Ανυπόμονος δείχνει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και περιμένει πώς και πώς να μπει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.Ο ίδιος δηλώνει σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις όλων στον Θρύλο και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το Γενάρη θα δείξει τι αξίζει.
Πάντως, για τον Πίνο αυτό αποτελεί ένα μεγάλο… στοίχημα, καθώς θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά και να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα ώστε να επανέλθει στο προσκήνιο. Γιατί, ο Ολυμπιακός, είναι σύλλογος με τον οποίο μπορεί να ζήσει μεγάλες στιγμές. Και αυτό είναι γεγονός.
Ο Πίνο έχει καταλάβει που βρίσκεται και γνωρίζει ότι αν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων», τότε θα βρίσκεται σε μια ομάδα μέσω της οποίας θα μπορέσει ακόμη να κληθεί και στην Εθνική του ομάδα. Αυτό, διότι, ο Θρύλος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, είναι πρώτος στην Ελλάδα και παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο.
Βέβαια, ο Πίνο αποτελεί μεγάλο στοίχημα και για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα, περιμένει τον Κολομβιανό και άπαντες ανυπομονούν να δουν τι μπορεί να προσφέρει ο 25χρονος, ώστε να κινηθούν και ανάλογα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Ωστόσο, το θετικό είναι ότι ο Πίνο έχει δει πολύ… ζεστά το θέμα και δίνει τα πάντα για να πείσει τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: