Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Παίζω και... τερματοφύλακας»

Ο Ντρίσα Ντιακιτέ έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής, με το τελευταίο να είναι αυτό κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου έπαιξε ως δεξιός μπακ.Ο 27χρονος είχε καλή απόδοση και έδειξε ότι περιμένει την κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όντας αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Παράλληλα, δήλωνε μετά το ματς ότι δεν τον ενδιαφέρει σε ποια θέση θα αγωνίζεται, αλλά το μόνο που θέλει είναι να παίρνει ευκαιρίες.
«Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Θα κάνω τα πάντα για να παίξω. Δεν με ενδιαφέρει εάν θα με χρησιμοποιήσει ως αμυντικό μέσο ή ως δεξιό μπακ. Είναι το ίδιο για εμένα. Ακόμη και... τερματοφύλακας μπορώ να παίξω, αρκεί να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να αρχίσω να παίζω», έλεγε μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, ο οποίος απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου και είπε γιʼ αυτό: «Είναι πολύ όμορφο. Μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα πολλά, αλλά στο τέλος είδε ότι τους άρεσε πώς έπαιξα. Αυτό το χειροκρότημα του κόσμου με κάνει και... πετάω».
Από εκεί και πέρα, ο Ντιακιτέ δηλώνει έτοιμος και σε καλή φυσική κατάσταση. Αυτό που θέλει, είναι περισσότερο ρυθμό, τον οποίο θα τον αποκτήσει παίζοντας περισσότερο. Επίσης, ο ίδιος θέλει να πάρει ευκαιρίες σε μεγάλα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: