Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Φήμες για Νίνκοβιτς

Σερβικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλος Νίνκοβιτς της Ντινάμο Κιέβου. Ο 27χρόος Σέρβος χαφ είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι του «ερυθρόλευκους».Ο Νίνκοβιτς μένει ελεύθερος τον Ιούλιο του 2013 και μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Αγωνίζεται εδώ και οκτώ χρόνια στη Ντινάμο και επιθυμεί μια αλλαγή περιβάλλοντος καθώς φέτος έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του Ολεγκ Μπλαχίν.Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες «Sportski Zurnal» και «Β92» από την Κυριακή, ο Νίνκοβιτς απασχολεί μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, την Φιορεντίνα, δύο ρωσικές ομάδες (Κράσνονταρ, Ροστόφ) και συλλόγους της Γερμανίας.
«Την 1η Δεκεμβρίου ο ατζέντης μου θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Ντινάμο για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θεωρώ ότι παίκτες σαν μένα που έχουμε παραπάνω από οχτώ χρόνια στην ομάδα καλό θα είναι να συνεχίσουμε αλλού», ήταν τα λόγια του 27χρονου Νίνκοβιτς ενώι ο εκπρόσωπός του, Νικόλα Νταμιάνατς, τόνισε:
«Με την προηγούμενη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα πράγματι υπήρξαν κάποιες συνομιλίες και τον ήθελαν, αλλά με την καινούργια δεν έχουμε κάποια σχετική επαφή. Δεν μπορώ να αποκλείσω να το κάνουν στο μέλλον.Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Κίεβο και θα ξαναπάω τον Δεκέμβριο για να καθοριστεί τι θα γίνει. Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με την Ντινάμο λήγει τον Ιούλιο του 2013, οπότε είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ντινάμο να τον πουλήσει τον χειμώνα. Έχουμε κάποιες προσφορές στο τραπέζι, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αυθαίρετο σε σχέση με την Ντινάμο. Πιστεύω πως θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: