Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πήρε το «9» ο Σερμαντίνι, εκτός ο Πάουελ

Χωρίς τον Τζος Πάουελ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις με πέντε μέρες, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.Την ερχόμενη Παρασκευή (4/1), οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Τούρκους στο ΣΕΦ και θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος της ήττας από την Κάχα.Όμως ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα μιας και ο Τζος Πάουελ θα μείνει εκτός προπονήσεων τις επόμενες μέρες, εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ και μετά την επιστροφή της ομάδας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υποφέρει από οστικό οίδημα. Ετσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για τις επόμενες τρεις με πέντε μέρες.
Αντίθετα, στην προπόνηση του Σαββάτου έλαβε μέρος ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός σέντερ επέλεξε το Νο9 και με αυτό τον αριθμό θα αγωνίζεται στα ματς που θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: