Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Σκασμένος" ο Πίνο

Σημαντική αναμένεται να είναι η απουσία του Χουάν Πάμπλο Πίνο στα παιχνίδια με την Λεβάντε, εξαιτίας της θλάσης της οποίας υπέστη ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός. Στον Ολυμπιακό -παρά το πρόσφατο πειθαρχικό του παράπτωμα- γνώριζαν πως ο 25χρονος άσος μπορεί να δώσει λύσεις στα ματς με τους Ισπανούς για το Europa League και να βοηθήσει ώστε να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού κι ο ίδια «διψάει» για μπάλα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Την ποιότητα του Πίνο εξάλλου δεν την αμφισβητεί κανείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Πειραιωτών, σίγουρα θα λείψει από τα ευρωπαϊκά ματς. Στα άκρα της επιθετικής τριάδας ο Κολομβιανός έδειχνε να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα και σύντομα στο Ρέντη περίμεναν να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, όμως η ατυχία του γύρισε την πλάτη.
Από την εξέλιξη αυτή, ο Πίνο δείχνει «σκασμένος», αφού ήθελε σαν τρελός να παίξει κόντρα στην Λεβάντε και αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει να παίξει στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης», με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: