Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Νίκη ψυχολογικής τόνωσης»

Δείχνει πως έχει περάσει 100% την... κοιλιά που έκανε σε απόδοση και είναι ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Θρύλου. Ο λόγος για τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αν και πέτυχε μόλις πέντε πόντους, μάζεψε εννιά ριμπάουντ, ενώ ταυτόχρονα ήταν ουσιαστικός στα αμυντικά του καθήκοντα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 28χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε για τη νίκη επί της Φενέρ ότι:  «Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε. Κοιτάμε μπροστά ενόψει της Δευτέρας.  Φυσικά και αυτή η νίκη αποτελεί ψυχολογική τόνωση και ελπίζω να είμαστε καλά τη Δευτέρα.
Για το αν η συντήρηση στο τέλος του ματς είναι αποθήκευση δυνάμεων, ενόψει των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό ο Περπέρογλου δήλωσε: «Ήμασταν λίγοι στους γκαρντ, σήμερα, από κάποιο σημείο και μετά, δεν είχαμε καθόλου αλλαγές. Ελπίζω να είμαστε καλά στο ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα είναι όποιος το θέλει περισσότερο. Είναι ένα ματς που μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο, ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς και να νικήσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: