Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στην Αθήνα ο μάνατζερ Πίνο

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο τρόπος που το χειρίστηκε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης και ακολούθως ο Ολυμπιακός, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Κολομβιανός πρέπει να ξεχάσει αυτά που ήξερε και έκανε στις προηγούμενες ομάδες του. Απειθαρχία δεν χωράει στον Θρύλο και φυσικά ο λατινοαμερικάνος το έμαθε για τα καλά μετά το επεισόδιο με τον προπονητή του στην Κομοτηνή.
Δήλωσε μεταμέλεια και πήρε "συγχωροχάρτι" αλλά το ουσιαστικότερο όλων είναι πως φαίνεται να κατανόησε πλήρως πού βρίσκεται και πως δεν τον παίρνει να κάνει τα... δικά του. Ενδεικτικό του πόσο μετανιωμένος δείχνει είναι το γεγονός ότι είπε στον μάνατζέρ του να έρθει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο και να συναντήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να μπει τέλος οριστικά στο θέμα του, φοβούμενος την πιθανότητα διακοπής συμβολαίου.
Ο εκπρόσωπός του λογικά θα έρθει την Κυριακή και Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Ολυμπιακό για να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για άκρως επαγγελματική συμπεριφορά του πελάτη του ενόψει συνέχειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: