Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο Μίτσελ μίλησε με Νικοπολίδη!

Το θέμα με τον Λουκά Βύντρα και το "ναυάγιο" τελικά της μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό ήταν στον "αφρό" της επικαιρότητας το τελευταίο διήμερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν προχωρούσαν τις επαφές τους στο θέμα του προπονητή.
Ο Γιάννης Βρέντζος, άλλωστε, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν στην Ισπανία και συζητούσε συνεχώς με τον Μίτσελ και όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο διήμερο ο Ισπανός προπονητής θα είναι στη χώρα μας για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ενα χαρακτηριστικό στοιχείο, που φανερώνει πολλά για την επικείμενη συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τον Μίτσελ, είναι η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρώην κόουτς της Σεβίλλης με τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Ισπανός μίλησε με τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ομάδας του λιμανιού και ζήτησε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την αγωνιστική κατάσταση των "ερυθρόλευκων". Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μίτσελ ζήτησε απ' τους ανθρώπους του συλλόγου να μιλήσει με τον Νικοπολίδη προκειμένου να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για την ομάδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο νυν τεχνικός της πειραϊκής ομάδας ενημέρωσε τον Μίτσελ. Αναφορικά τώρα με τη μέρα άφιξης του Ισπανού τεχνικού στην Ελλάδα όλα δείχνουν ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι στη χώρα μας μέσα στο επόμενο διήμερο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.
Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες και ήθελε τον Μίτσελ να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας δεν επιβεβαιώνονταν από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι τόνιζαν πως ο Ισπανός προπονητής δεν ήταν χθες στην Ελλάδα. Η ουσία πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Μίτσελ και η προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να πείσουν τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης να έρθει άμεσα στη χώρα μας στέφθηκε από επιτυχία. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πλέον απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί κι επίσημα η πρόσληψη του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: