Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αίσθηση στην Ισπανία για Μίτσελ

Προπονητικά μπορεί να μην είναι το πρώτο όνομα στην Ισπανία αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάτι το σπέσιαλ με τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Χετάφε και Σεβίλλη στις οποίες δούλεψε, είναι όμως όνομα με ιστορία στο ποδόσφαιρο των "ταυρομάχων".
Επί σειρά ετών "σημαία" όχι κάποιας ομαδούλας, αλλά κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων Ισπανίας και διεθνών διακρίσεων. Ο Μίτσελ ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά είδωλα στην πατρίδα του και σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν πετύχει ή όχι στον Ολυμπιακό.
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, εξαιτίας του "μεγέθους" και της ιστορίας που έχει, ο πιθανός ερχομός του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ισπανία. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα, ολόκληρος Μίτσελ να αφήνει την Πριμέρα Ντιβιζιόν για να έρθει στο β' ίσως και γ' διαλογής πρωτάθλημα της Super League. Ο Ολυμπιακός απ' ότι φαίνεται, του παρέχει τις προϋποθέσεις που ζητάει για να διαγράψει κάθε ενδοιασμό από το κεφάλι του, κάτι που δεν περνάει στα... ψιλά από τα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: