Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Θρύλος, Γιουνάιτεντ και Μπάγερν!

Αν και ορισμένοι απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω της τεράστιας βαθμολογικής διαφοράς που έχει ο Ολυμπιακός από τις άλλες ομάδες, ωστόσο αυτό συμβαίνει και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται 16 πόντους μπροστά από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως κάτι ανάλογο έχουν κάνει στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα και στη Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου.
Ύστερα από 27 αγωνιστικές οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται 12 βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δαπανήσει πακτωλό χρημάτων. Μάλιστα, οι «πολίτες» αποκλείστηκαν ως 4οι από τον όμιλό τους στο Champions League.
Τόση είναι και η απόσταση της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από 25 αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι η διαφορά στη Γερμανία. Η Μπάγερν βρίσκεται 17 πόντους μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έπειτα από 23 αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα.
Ακόμα και στην Πορτογαλία, όπου Πόρτο και Μπενφίκα ισοβαθμούν στην κορυφή με 52 πόντους, βλέπουν τον επόμενο αντίπαλό τους, Νασιονάλ, να βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω, όπως επισημάνθηκε και στην ιστοσελίδα foxsports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: