Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δύσκολος όμιλος

Η κλήρωση που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έβγαλε στον δρόμο του Ολυμπιακού αντίπαλους οι οποίοι θα μπορούσαν να βρίσκονται πολύ άνετα στο Final 4 της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, η οποία θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου.
Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κληρώθηκε στον βʼ όμιλο με το Παλαιό Φάληρο (την πρωταθλήτρια ομάδα των Εφήβων το 2011, δηλαδή την τωρινή των Νέων Ανδρών), με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον Παναθηναϊκό και με τον Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βρίσκονται στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους, ώστε να μπουν την Κυριακή, την τελευταία μέρα του Μάρτη, στην αλλαγή ώρας, στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Για αυτό είναι απαραίτητο, πλην των Παναθηναϊκού και Ηρακλή, να νικήσει και τουλάχιστον έναν εκ των ΝΟ Βουλιαγμένης και Παλαιού Φαλήρου, δηλαδή την ομάδα που πέρυσι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού είχαν νικήσει στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την ομάδα που νίκησαν με 10-9 στη φετινή βʼ φάση.
Ακόμα και ο δεύτερος αυτού του ομίλου έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει στον τελικό, αφού στον πρώτο όμιλο η καλύτερη ομάδα είναι ο Πανιώνιος, που ο Ολυμπιακός νίκησε στη βʼ φάση πολύ πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό 7-6. Πλην του Πανιωνίου, οι καλές ομάδες αυτού του ομίλου είναι ο ΟΫΚ Βόλου και ο Νηρέας Γέρακα. Τα ματς για το πρώτο γκρουπ θα γίνουν στη Νέα Σμύρνη, ενώ, κατόπιν αιτήματος, του δεύτερου θα γίνουν σε διάφορες έδρες. Είναι πιθανό να αποφασιστεί από την ΚΟΕ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε ποια έδρα θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί, διότι οι ομάδες θέλουν να είναι ουδέτερη.
Αʼ όμιλος: Ιωνικός Νικαίας, ΟΫΚ Βόλου, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Νηρέας Γέρακα.
Βʼ όμιλος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: