Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Η αγωνιστική άνοδος του ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας. Ο Στράτος Περπέρογλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τουρκία.
Ο 28χρονος φόργουορντ του Θρύλου δήλωσε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους «μαυροαετούς» πως: «Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον όμιλο, επομένως θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Το ματς με τη Μπεσίκτας δεν θα είναι εύκολο.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στα ματς με τη Μπαρτσελόνα και τη Σιένα, εάν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Μπεσίκτας και το ματς εκεί.
Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να ακούγεται περίεργο καθώς πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: