Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα η Σπαρτάκ

Η κληρωτίδα έβγαλε τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ για αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 9 Μαρτίου, στον Πειραιά. Με Μαρσέιγ η Βουλιαγμένη...
Η κληρωτίδα έβγαλε τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ για αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 9 Μαρτίου, στον Πειραιά...
Τελικά... τζάμπα έγινε η κλήρωση στη Ρώμη το απόγευμα της Πέμπτης σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό. Ακόμα και με τον σχηματισμό του πρότερου συστήματος ζευγαρώματος στους «16» του Champions League- όπως προφορικά είχαν πληροφορήσει οι άνθρωποι της LEN τις ομάδες- οι «ερυθρόλευκοι» θα έπαιζαν αντίπαλοι με τον δεύτερο του αʼ ομίλου, που είναι η Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ. Οι πιθανότητες ήταν με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει το ταξίδι στη Ρωσία και δεν το γλιτώνει, αφού στις 20 Μαρτίου θα παίξει εκτός έδρας απέναντι στους Ρώσους.
Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν καλύτεροι από την ομάδα του Βόλγκογκραντ, η οποία, μαζί με τη Σίντεζ Καζάν, είναι από τα σύμβολα της νέας αρχής του ρωσικού πόλο, μετά από μία περίοδο παρακμής που δεν επέτρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας, φιναλίστ των Ολυμπιακών του Σίδνεϊ, το 2000, να μην πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν πέρυσι. Είναι μία δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και καλύτερος παίκτης της είναι ο Ντμίτρι Στράταν.
Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο παιχνίδι στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στις 9 Μαρτίου, πάει να πει ότι θα γίνουν δύο ευρωπαϊκά ματς την ίδια μέρα, την παραμονή των 88ων γενεθλίων του συλλόγου.
Τα ζευγάρια (πρώτες οι ομάδες που φιλοξενούν το πρώτο παιχνίδι, όπως βγήκε από την κλήρωση): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, ΝΟ Βουλιαγμένης-Μαρσέιγ, Σούρμαν-Γιουγκ, Μπαρτσελονέτα –Οραντέα, Μονπελιέ-Σζέγκεντ, Ερυθρός Αστέρας-Εγκερ, Παρτιζάν-Μπρέσια, Γαλατάσαραϊ-Σίντεζ Καζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: