Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Να δικαιώσω τον Μίτσελ!»

Ένα από τα πιο κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων στον Ολυμπιακό, είναι χωρίς αμφιβολία ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι ...εξέδρας, με την έλευση του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον πάγκο του Θρύλου έχει βρει τον πραγματικό του εαυτό, δεδομένου ότιο Ισπανός προπονητής τον εμπιστεύεται στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας.
H εμπιστοσύνη που του παρέχει ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει «απελευθερώσει» τον Βλαχοδήμο, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις βγάζοντας στοχορτάρι ορισμένες από τις αρετές του, που ανάγκασαν το περασμένο καλοκαίρι την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κινηθείγια την απόκτησή του από την Skoda Ξάνθη.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του δηλώνει αποφασισμένος και πιο ορεξάτος για δουλειά, ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Μίτσελ
«Παίζω και δείχνω τι μπορώ να κάνω. Όταν δεν παίζεις δεν μπορείς να δείξεις τίποτα. Ο κύριος Μίτσελ με εμπιστεύεται και θέλω να τον δικαιώσω με σκληρή δουλειά και με τις εμφανίσεις μου. Τόσο αυτόν όσο και τον Ολυμπιακό που μου δίνει την δυνατότητα να βρίσκομαι στο κορυφαίο ελληνικό κλαμπ» λέει στο κοντινό του περιβάλλον ο Βλαχοδήμος, που μα προετοιμάζει για τα ...καλύτερα στο άμεσο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: