Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Έχουμε περισσότερους τίτλους απ όλους!»

Για την χαοτική διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό απ' όλους τους εγχώριους αντιπάλους τους, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Μίτσελ!
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που ευτύχησε επί ημερών του  ο Θρύλος να πανηγυρίσει  μαθηματικά την κατάκτηση του γρηγορότερου πρωταθλήματος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης και το γεγονός ότι  ...έραψε το τέταρτο αστέρι στην φανέλα, φτάνοντας αισίως τους 40 τίτλους, υπήρξε κατηγορηματικός! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «estadio» στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος έχει κατακτήσιε περισ΄σοτερους τίτλους απ' όσους έοπχυν όλοι μαζί οι ανταγνωιστές του στην Ελλάδα!
«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, απο ότι όλες οι άλλες ομάδες μαζί. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να γίνει. Παίζει συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ζωή στην Ελλάδα της κρίσης συγκρίνοντάς την με την Ισπανία. Επίσης μίλησε για την Ακρόπολη, που έχει πάει, χαρακτηρίζοντάς την εξαιρετική» ήταν η αρχική τοποθέτηση του 50χρονου προπονητή των «ερυθρόλευκων» για να προσθέσει αναφερόμενος στον τρόπο συνεννόησής τους με τους παίκτες:
«Υπάρχει ένας εξαιρετικός μεταφραστής, αρκετοί ποδοσφαιριστές που μιλούν Ισπανικά, ενώ λένε και κάποια πράγματα στα αγγλικά»
Ο Μίτσελ, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του στην Σεβίλλη,ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης: «Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έλεγα πως δεν είναι εύκολο στη Ρεάλ να ακολουθηθεί το μοντέλο Γκουαρντιόλα της Μπάρτσελόνα, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το άθλημα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, ωστόσο η γνώση μου και η αγάπη μου για την Ρεάλ είναι κάτι που δεν χωρά αμφιβολία. Και φυσικά δεν είναι θέμα προσωπικών σχέσεων με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν υπάρχει μεταξύ μας κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: