Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Τζόναθαν...»


Ο Τζόναθαν Ντος Σάντος δεδομένα αποτελεί τον ποδοσφαιρικό-μεταγραφικό πόθο του Μίτσελ απο την ισπανική αγορά και όσα διαρρεόυν ή παρουσιάζονται καθημερινά πλέον στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αποδεικνύουν πως πρόκειται για μια (δύσκολη) υπόθεση, η οποία όμως,“δουλεύεται” ήδη και μάλιστα μεθοδικά απο τους “ερυθρόλευκους” ,ενόψει καλοκαιριού.

Ετσι, λοιπόν, μετά την επιβεβαιωση του ατζέντη του 22χρονου Μεξικανού μέσου (με το ισπανικό διαβατήριο), πως έχουν ενημερωθεί τόσο απο τον Μίτσελ,όσο κι απο τον μάνατζερ του τελευταίου(τον Αγκιλάρ)για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κυρίως οτι δεν είναι αρνητικοί,ακολούθησε η επιβεβαίωση κι απο πλευρας Μπαρτσελόνα. “Ξέρουμε οτι ο Ολυμπιακός θέλει τον Τζόναθαν αλλά επιτρέψτε μου να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Λόγω της θέσης μου δεν μπορώ να μιλάω στα ΜΜΕ για τέτοια θέματα...” δήλωσε ο Ουρμπάνο Ορτέγκα, δεξί χέρι του αθλητικού διευθυντή των “μπλαουγκράνα”, Αντονι Θουμπιθαρέτα.
Με τον Θουμπιθαρέτα είναι κολλητός ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που έχει άλλωστε γερες άκρες στην Μπαρτσελονα( σταθερά βρίσκεται στους 2-3 βασικούς υποφήφιους για τον πάγκο της στη περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του Βιλανόβα),οπότε αν χρειαστεί - και του ζητηθεί - θα μεσολαβήσει για χάρη του αγαπημένου του Ολυμπιακού και των φίλων του Βαγγέλη Μαρινάκη και Μίτσελ. Σύμφωνα πάντως με την πιάτσα των ατζέντηδων ο Βαλβέρδε έχει ήδη... μιλήσει στη Μπάρτσα για Ολυμπιακό και Τζόναθαν Ντος Σάντος! Απο την άλλη πλευρά, εκείνη δηλαδή του ποδοσφαιριστή, απο ο, τι φαίνεται “ψάχνεται” για Ολυμπιακό, μαζεύοντας πληροφορίες για το κλάμπ, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την ζωή στην χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Livesport” υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, δηλαδή του μεγαλύτερου κατα 11 μηνες αδερφου του Τζόναθαν ,με τον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα του Μεξικού, Νέρι Καστίγιο! Τι του είπε ο ¨Νιντέντο” για την πρώην του ομάδα; Τα καλύτερα, προτρέποντας τον Τζιοβανι Ντος Σαντος να πείσει τον αδερφό του να ...πιάσει στο πειραιώτικο λιμάνι
“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και ο Τζόναθαν θα νιώσει σαν βασιλιάς. Οι οπαδοί του θα τον λατρέψουν, θα γεμίσει τίτλους και κάθε χρόνο θα παίζει στο τσαμπιονς Λιγκ.Πες του είναι προτιμότερο να πάει εκεί παρα σε κάποια μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας...”φερεται να του είπε ο Νέρι Καστίγιο. Καταλήγοντας:: «Πες στον Τζόναθαν να πάει στον Ολυμπιακό με κλειστά μάτια» .
Αξίζει να επισημανθει πως σύμφωνα με σημερινα δημοσιεύματα τον Ολυμπιακό εκτός απο τον Τζόναθαν ενδιαφέρει μεταγραφικά και ο Τζιοβάνι Ντος Σαντος που κάνει πολύ καλή σεζον με την Μαγιόρκα(συνεχίζει να βρισκεται στη ζώνη του υποβιβασμού). Αλλωστε και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ο (μεγαλύτερος)Ντος Σαντος είχε προταθεί κι απασχολήσει τους “ερυθρόλευκους”.
*** Παρέλαση ξένων σκάουτ αναμένεται να γίνει αύριο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αφού αρκετοί έχουν ...κλείσει θέσεις μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, άνθρωπος της Μαρσειγ θα είναι για τους Τζιμπούρ, Μητρογλου αλλά και Κλάους Αθανασιάδη. Επίσης, θα δώσουν το παρών τους ο αρχισκάουτ της Φορτούνα Ντισελντορφ, ο διευθυντής Ακαδημιών της Νανσί και απεσταλμένος της Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: