Κυριακή 28 Απριλίου 2013

"Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας"

Την δική τους φιέστα έκαναν οι Νέοι του Θρύλου, το Σάββατο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε μια σεζόν, όπου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ αποκόμισαν και σημαντικές ευρωπαϊκές εμπειρίες απο την παρουσία τους στο NextGen Series.
Ο Κλόντιαν Γκίνο, που δεν έπαιξε στο ματς του Σαββάτου, με τον Λεβαδειακό, λόγω τιμωρίας, ενώ ήταν και τραυματίας, μίλησε για τον τίτλο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ζωή τους.
Αναλυτικά:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό τον στόχο. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν το Πρωτάθλημα, κάναμε και μια καλή πορεία στο Champions League Νέων και πλέον είναι όλα καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Οι σκέψεις για το μέλλον… Αυτές είναι πάντα το να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό. Ειδικά εγώ και ο Δημήτρης (σ.σ. Βουτσιώτης), είμαστε 11 χρόνια στην ομάδα, σχεδόν 12 και ο Ολυμπιακός είναι πλέον η ζωή μας. Έχει μπει στο αίμα μας, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.
Πρώτα από όλα θα θέλαμε, όλοι νομίζω, να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, που ήταν δίπλα μας ως εδώ. Στον κόσμο που ήρθε να μας δει, στο Champions League, αλλά και στο Πρωτάθλημα και μας εμψύχωνε. Στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας, σε όλους, όλοι αξίζουν ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: