Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ατέλειωτη ένταση!

Αν και ο Ολυμπιακός με τον ΝΟ Βουλιαγμένης έχουν παίξει ήδη τέσσερις φορές φέτος (δύο για το πρωτάθλημα, επίσημες, και δύο για το τουρνουά του ΣΕΔΥ), κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν αναμένεται να είναι σαν τους τουλάχιστον τέσσερις τελικούς (τρεις για το πρωτάθλημα και εκείνον του Κυπέλλου, εκτός κι αν ο ΝΟ Αργοστολίου κάνει τη μεγάλη έκπληξη) που οι δύο ομάδες θα παίξουν από τις 8 Μαΐου έως τις 26 του ίδιου μήνα το πολύ.
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει και πρακτικά σε ρυθμό τελικών, αφού εδώ και 15 μέρες, από τη στιγμή, δηλαδή, που βγήκαν οι νέες ημερομηνίες του προγράμματος, που είχαν ως ημερομηνία έναρξης της σειράς την 8η Μαΐου, ο Θοδωρής Βλάχος έχει διαμηνύσει στους παίκτες του ότι θα κάνουν προπόνηση Μεγάλο Σάββατο.
Αρχής γενομένης από χθες, που έγινε η πρώτη διπλή προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν διπλές κάθε μέρα, και Μεγάλο Σάββατο, με ένα ρεπό που δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών πότε θα το δώσει στους παίκτες του.
Η Βουλιαγμένη αναχωρεί σήμερα, από τη μεριά της, για τη Βαρκελώνη, για να παίξει τον προημιτελικό-αγγαρεία του Champions League με την Μπαρτσελονέτα, μια και έχει μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης στο Final 4 της διοργάνωσης μετά το 3-8, σκορ με το οποίο έχασε στις 17 Απριλίου στη Νέα Σμύρνη.
Αυτό το ματς της Νέας Σμύρνης μπορεί να γίνει οδηγός προς ναυτιλλόμενους στον Πειραιά, αν και, προφανώς, ο Θοδωρής Βλάχος έχει καταρτίσει το πλάνο για την αναχαίτιση της αντιπάλου της ομάδας του και είναι επιτυχημένο, όπως έχει φανεί από τα ματς της κανονικής περιόδου.
Παρʼ όλα αυτά, ίσως να δει στο βίντεο το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν θέλει να ξαναπεράσει τη νύχτα που έζησε στις 3 Ιουνίου, μετά τον πέμπτο τελικό της περυσινής σεζόν και θέλει να πάρει το τρόπαιο ως πρώτος προπονητής της αγαπημένης ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: