Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας: "Να είμαστε υγιείς..."

Ικανοποίηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη νίκη και αναφορές του στους Λο-Περπέρογλου που απουσίασαν από το σημερινό ματς με τον ΑΓΟΡ είχαμε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είπε:
"Το Ρέθυμνο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με 6 περιφερειακούς που δεν υστερούν σε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Παίκτες Αμερικανούς, έχει τον Τσόχλα, τον Ντούβνιακ, γενικά παίκτες με προσωπικότητα, είναι ομάδα με αρκετό βάθος. Θεωρώ θετικό στοιχείο την εξαιρετική εμφάνιση του Κατσίβελη, καθώς προσέφερε σε άμυνα, σε επίθεση και γενικότερα σε όλους τους τομείς, πέρα από τον προφανή πολύ καλό Παπανικολάου. Ο Δημήτρης μάς βοήθησε πολύ. Αυτή την στιγμή έχουμε τα θέματα με τον Περπέρογλου και τον Λο. Και θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι για το ματς της Δευτέρας".
Για τις πιθανότητες των δύο προαναφερθέντων να παίξουν στην Κρήτη: "Ο Λο έχει στομαχικό πρόβλημα, έκανε εμετούς. Ο γιατρός πιστεύει ότι θα είναι καλά για το ματς της Δευτέρας. Ο Περπέρογλου από την άλλη πονάει στο μετατάρσιο και θα πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα".
Για το αν έχει κάτει στο μυαλό του που τον βασανίζει ενόψει της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό: "Με απασχολεί να είμαστε υγιείς και τίποτα άλλο. Το κίνητρο θα είναι πολύ υψηλό και για τους δύο αντιπάλους, οπότε δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέραν της υγείας. Έχουμε αποδείξει ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: