Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σε εφαρμογή το "πλάνο Μίτσελ"

Συνάντηση με θέμα το "χτίσιμο" του Θρύλου της νέας σεζόν είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης (29/5) στον Ολυμπιακό. O Μίτσελ Γκονθάλεθ γύρισε στην Αθήνα το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα συναντήθηκε με τους Χουάνχο Λορένθο και Γιάννη Βρέντζο.
Ο Μαδριλένος ο οποίος είχε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονταν στην πατρίδα του με τους ανθρώπους του Θρύλου, παρέδωσε τις προτάσεις του και πλέον το "πλάνο Μίτσελ" μπαίνει σε... εφαρμογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίτσελ έδωσε τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν αλλά και μια δεύτερη λίστα με ονόματα ποδοσφαιριστών τους οποίους έχει "προκρίνει" ως ιδανικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Η πρότασή του για τις μεταγραφές εγκρίθηκε από τη διοίκηση και όπως έγινε γνωστό υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων...

Στη συνάντηση ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι οι στόχοι της νέας σεζόν όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις είναι η κατάκτηση του νταμπλ, ουσιαστικά η διατήρηση των κεκτημένων, ενώ όσον αφορά στην Ευρώπη, αυτό που θα κυνηγήσει η ομάδα είναι η πρόκριση στους "16" του Champions League. Μετά την απογευματινή κουβέντα, θα πραγματοποιηθεί και δείπνο παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη όπου και θα ενημερωθεί και ο πρόεδρος για το "πλάνο Μίτσελ" και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον Ισπανό τεχνικό τα πάντα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: