Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τι έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση Χάινς

Ένα αρνητικό στοιχείο στην υπόθεση του Κάιλ Χάινς, ήταν πως μεσούσης της περιόδου άλλαξε ατζέντη που θα τον εκπροσωπούσε μακριά από την Ελλάδα. Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς δεν θα είχε κέρδος αν έμενε ο Αμερικανός σέντερ στον Ολυμπιακό, κάτι που έπαιξε ρόλο στην μετακίνηση του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 
Εντούτοις ο Έλληνας εκπρόσωπος του μέσω του twitter, έστω κι αν έχασε, δεν… ξέχασε και συνεχάρη τον 26χρονο άσο.  
«Συγχαρητήρια Κάιλ Χάινς. Άξιζες μία μεγάλη συμφωνία, ήσουν φανταστικός εδώ και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να δουλέψω με έναν άνθρωπο και παίκτη σαν εσένα», ανέφερε το «τιτίβισμα» του Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος επιθυμούσε την παραμονή του Χάινς στον Ολυμπιακό. 
Το παρασκήνιο της αλλαγής
Η αλλαγή ατζέντη έλαβε χώρα, διότι ο Αμερικανός εκπρόσωπος του Χάινς ονόματι Λανς Γιανγκ αποχώρησε μέσα στη σεζόν από την εταιρία «Octagon» κι ανέβαλε ατζέντης παικτών του γκολφ! Ο Δημητρόπουλος εξακολούθησε να διατηρεί τα δικαιώματα του στην Ελλάδα, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη, εκπρόσωπος του Χάινς ανέλαβε ο Σέρβος Μίσκος Ραζνιάτοβιτς. 
Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Αμερικανός έμενε στον Ολυμπιακό, ο Ραζνάτοβιτς δεν θα έπαιρνε το 5% της προμήθειας (το άλλο 5% πηγαίνει στον Αμερικανό εκπρόσωπο) και θα το καρπωνόταν ο Δημητρόπουλος. Έτσι, λοιπόν, ο Σέρβος ατζέντης πίεσε και με δεδομένο ότι η προσφορά της ΤΣΣΚΑ ήταν (έστω κι όχι σημαντικά) μεγαλύτερη, έπεισε τον Χάινς να υπογράψει στην ομάδα της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: