Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ρεκόρ 17 μεταγραφών ο Θρύλος

Οι μεταγραφές είναι ό,τι... καλύτερο για τους οπαδούς των ομάδων, πόσο μάλλον για τους φίλους του Ολυμπιακού που έχουν μάθει κάθε καλοκαίρι να ζουν και να αναπνέουν με την προσμονή του παιχταρά ή των παιχταράδων τους οποίους θα υποδεχθούν στο αεροδρόμιο για να γίνει... χαμός.
Οι αντίπαλοι του Θρύλου στη Superleague αρπάζουν τον... κατιμά που βρίσκουν αριστερά και δεξιά, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν ακολουθούν στην κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, προσθέτοντας παίκτες ουσίας στο ρόστερ.
Μπορεί να είχαμε αρκετές αποχωρήσεις τους τελευταίους μήνες με πιο κραυγαλαίες αυτές των Βασίλη Τοροσίδη τον περασμένο Ιανουάριο στη Ρόμα, Λιούμπομιρ Φέισα στη Μπενφίκα, Τζαμέλ Αμπντούν στη Νότιγχαμ και κατά τα φαινόμενα του Ράφικ Τζιμπούρ -άγνωστο πού θα καταλήξει- ήρθαν όμως ποδοσφαιριστές με παραστάσεις που μπορούν να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Δεν ήρθε μόνο ποσότητα φέτος, ήρθε και ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 17 νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αριθμός-ρεκόρ καθώς η τελευταία χρονιά που είχαμε... μαζικές αφίξεις ήταν το 2010, όταν πρωτοανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Την τελευταία διετία οι προσθήκες δεν ξεπέρναγαν τις 13 και φέτος είμαστε ήδη στους 17 καινούριους παίκτες (σ.σ. με Εντινγκά και Γιαταμπαρέ).
Για όσους έχουν λησμονήσει, προστέθηκαν τους τελευταίους μήνες οι Σαβιόλα, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Βάις, Ρομπέρτο, Μεντζανί, Μπονγκ, Σαλίνο, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Κολοβός, Τόρες, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Συνολικά 17 παίκτες που αποτελούν αριθμό-ρεκόρ των τελευταίων ετών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: