Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωσε Γιαταμπαρέ η Μπαστιά

Την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση της Μπαστιά, μέσω της επίσημη ιστοσελίδας της. Ο 24χρονος άσος της γαλλικής ομάδας απομένει πλέον να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο ημέρες για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Θρύλο. Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα των Γάλλων που προανήγγειλαν την μεταγραφή του Αφρικανού μέσου στους Pειραιώτες, πήρε σειρά η γαλλική ομάδα η οποία και ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ, έναντι του ποσού των 2.200.000 ευρώ. 
 «Ο πρώην μέσος της Μονακό, Σαμπού Γιαταμπαρέ, αποχωρεί από την Μπαστιά έπειτα από 32 επίσημες εμφανίσεις. Ο άσος από το Μάλι, μετακομίζει στον Ολυμπιακό, φέρνοντας στα ταμεία του συλλόγου 2,2 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπαστιά, στην οποία σημειώνεται πως ο παίκτης έχει πλέον μπροστά του την πρόκληση του Champions League με την ελληνική ομάδα. 
Τέλος, σημειώνεται πως είναι εκτός αποστολής για το ματς με την Τουλούζ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως απομένει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να είναι και με τη βούλα «ερυθρόλευκος» ο Σαμπού Γιαταμπαρέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: