Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Θρύλε, μπορείς!

Με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον τρίτο όμιλο του Champions League. Οι Πειραιώτες απέφυγαν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έπεσαν σε έναν όμιλο που τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά να συμβούν.
Δεν είναι το γκρουπ που κόβει τα… φτερά και τις φιλοδοξίες του Θρύλου, αλλά δεν είναι και του γκρουπ που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Είναι ένας όμιλος βατός που τα πάντα παίζονται και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ένα ποιοτικό ρόστερ που έχει δυνατότητες να περάσει τον όμιλο.
Μπενφίκα και Παρί είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι τα μεγαθήρια που θα σε τρομάξουν μόνο και μόνο από το όνομα τους. Τα πάντα είναι δυνατά και τα πάντα παίζονται. Την Άντερλεχτ την είδαμε και στο φιλικό δεν είναι η ομάδα που μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Είναι, όμως και ένας όμιλος που όλοι μπορούν να κόψουν βαθμούς απʼ όλους και αν δεν είσαι προσεκτικός μπορείς να την… πατήσεις άσχημα.
Ο καλός Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος 100% το «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να περάσει στους «16» και να πάρει την πρόκριση που έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια με εννιά βαθμούς στο ενεργητικό του. Τα πάντα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού και καλείται να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: