Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πατάει Ελλάδα και ο Γιαταμπαρέ

Ο Ντελβέν Εντινγκά βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής, σήμερα αναμένεται να έρθει και ο δεύτερος Αφρικανός μέσος που παζάρευε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Γαλλία ο Ολυμπιακός μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιέρ Ισά.
Η Μπαστιά ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιαταμπαρέ έναντι 2.200.000 ευρώ στον Ολυμπιακό με τον άσο από το Μάλι να αναμένεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους είχε επιτευχθεί από προχθές, όμως χθες ήταν προγραμματισμένο ακόμη ένα ραντεβού με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου για τα διαδικαστικά και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, κάτι που έγινε και όλα πλέον είναι έτοιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής...
Για τον 24χρονο διεθνή άσο από το Μάλι τόσο ο Σύμβουλος Στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, όσο και ο Αθλητικός Διευθυντής, Πιέρ Ισά, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια και θεωρούν ότι πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει στα ύψη την χρηματιστηριακή του αξία παίζοντας στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: