Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"Έχουμε πολλά να διορθώσουμε"

Τον απολογισμό του για τα τρία φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και το «Rixos Cup» έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σημειώνοντας πως η ομάδα του ναι μεν πέρασε το τεστ, αλλά χρειάζεται ακόμα βελτίωση για να φτάσει στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε στους Τούρκους δημοσιογράφους για τα συμπεράσματά του από τα ματς με τις Μπουντιβέλνικ, Αναντολού Εφές και Μπεσίκτας, ενώ στάθηκε και στις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Μίρζα Μπέγκιτς.
«Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην Μπουντιβέλνικ αλλά επιστρέψαμε με ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο. Απέναντι στην Εφές είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εφές επέστρεψε αλλά είχαμε την υπομονή να πάρουμε το παιχνίδι και με την Μπεσίκτας το ματς ήταν πολύ σκληρό όπως είδατε όλοι», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής των Πειραιωτών για να συμπληρώσει:  
«Ήταν τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Από το αποτέλεσμα, ναι περάσαμε το τεστ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε. Δεν είναι τώρα ο καιρός να παίζουμε καλά και δεν είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Το Eurobasket δεν μας βοήθησε, αφού είχαμε τραυματισμούς και παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Από την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τους Σπανούλη και Μπέγκιτς. Τώρα πρέπει να τρέξουμε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν». 
 Επίσης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε επίσης και για το αν γνώριζε πριν το παιχνίδι ότι όλοι οι διαιτητές θα ήταν Τούρκοι, απαντώντας με αρκετή δόση χιούμορ: «(Γέλια). Ναι το ήξερα. Είναι εντάξει όμως. Στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: