Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σαβιόλα ξέρει καλά την Άντερλεχτ!

Κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα φορώντας την ιστορική "ερυθρόλευκη" φανέλα. Ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης με εξαιρετικό βιογραφικό δίνει "παραστάσεις" τιμώντας τον Ολυμπιακό. Ο Χαβιέ Σαβιόλα έχει σκοράρει ήδη τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως είναι καυτός. Μάλιστα στο ματς με τον Πανιώνιο "έφτιαξε" το πρώτο γκολ ενώ σημείωσε το δεύτερο.
Ο Αργεντινός είναι πανέτοιμος για την μάχη με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Εκεί που βρέθηκε και πριν απο ένα χρόνο, παρά μια ημέρα, σε σχέση με το ματς της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα ο Σαβιόλα αντιμετώπισε πέρσι την Άντερλεχτ, φορώντας την φανέλα της Μάλαγα.
Βρέθηκε στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" στις 3 Οκτωβρίου του 2012. Αγωνίστηκε βασικός στο 3-0 της Μάλαγα επί της πρωταθλήτριας Βελγίου για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Βέλγων βοηθώντας τα μέγιστα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα έγινε αλλαγή στο 66' με τον Ρόκε Σάντα Κρουζ, αλλά έως το 64' το σκορ είχε διαμορφωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: