Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Μανιάτης ρυθμίζει την ενδεκάδα

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπαίνουν στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να βάζει για τα καλά τους παίκτες του στο κλίμα της αναμέτρησης της Λεωφόρου
Ο Ισπανός τεχνικός, που εκτιμά ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να δείξουν τον πραγματικό αγωνιστικό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα έχει φανερώσει κα΄ποιες από τις σκέψεις του για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στους πράσινους.
Ρόλο ρυθμιστή σε αυτήν παίζει ο Μανιάτης. Σε περίπτωση που ο αρχηγός του Ολυμπιακού τοποθετηθεί στον άξονα (που φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο) ένας εκ των Σαλίνο, Παπάζογλου θα είναι το δεξί μπακ. Εφόσον βρεθεί στο δεξί άκρο της ερυθρόλευκης οπισθοφυλακής, τότε ο Σάμαρης θα είναι στον άξονα με τον Φουστέρ ή τον Ντινγκά.
Την δεδομένη χρονική στιγμή όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το πιο πιθανό αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβα, Μανωλά, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ οι Σιόβας και Μανωλάς και αριστερά ο Χολέμπας.
Στα δύο φτερά θα αγωνιστούν οι Φουστέρ και Κάμπελ και στην επίθεση ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου. Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει και ο Βάις και ο Γιαταμπαρέ. Όσο για τον Μπονγκ αν και προπονήθηκε κανονικά πρόκειται να προφυλαχθεί ενώ ανέτοιμοι παραμένουν οι Τσόρι Ντομίνγκες, Μασάντο και Ιμπαγάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: