Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μέσα ο Μπέγκιτς, αμφίβολος ο Πέτγουεϊ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας. Πρόκειται για... ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες είναι πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους.
Στα θετικά το γεγονός πως ο Μίρζα Μπέγκιτς, για ακόμη μία μέρα, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Σλοβένος σέντερ έλαβε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στην μέση, αισθάνεται καλύτερα και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην δωδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης για το ματς κόντρα στους Γερμανούς.
Το κατά πόσο θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση θα φανεί μοναχά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να του δώσει ορισμένα λεπτά συμμετοχής. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην φτέρνα, σημείο στο οποίο χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας.
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα πάει στο ΣΕΦ το πρωί της Πέμπτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις στην φτέρνα, τότε ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή. Η συμμετοχή του, πάντως, χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: