Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αποστολή στο Ρέστειο

Ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι στον ΝΟ Αργοστολίου το Σάββατο στις 19:00 για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και αυτό είναι το τελευταίο ματς των «ερυθρόλευκων» πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης- που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00- απέναντι στην Προ Ρέκο για την 2η αγωνιστική του Champions League, που θα γίνει στη Γένοβα.
Το σημαντικό ματς, βεβαίως, είναι το πρωί, με την εθνική Καναδά. Μπορεί να μην είναι ένα παιχνίδι επίσημο, πάντως από τότε που οι «Κανούκς» έφθασαν στην Αθήνα ο Ολυμπιακός βρήκε ανταγωνισμό στις προπονήσεις του. Μπορεί να μην είναι του επιπέδου της Ραντνίτσκι Κραγούγεβατς- η οποία αντιμετωπίζει στο Μπέτσεϊ το Σάββατο, στις 21:00, τον Ερυθρό Αστέρα, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, αποτίνοντας η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ένα φόρο τιμής στην πόλη που έπαιζε η ομώνυμη ομάδα, τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης, πριν την Παρτιζάν το 2011, από τη Σερβία- είναι ωστόσο όσο ανταγωνιστικές πρέπει ώστε να κρατάνε καθημερινώς τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σε εγρήγορση.

Απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν έχει νικήσει ακόμα και έχει τρεις απουσίες παικτών που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιζαν πάνω από 20 λεπτά έκαστος, ο Θοδωρής Βλάχος ενδεχομένως να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από την ακαδημία. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κωνσταντινίδης και Κατσώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: