Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Πετάει» για Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Με δύο προβλήματα θα ταξιδέψει για το Μαασέικ του Βελγίου ο Ολυμπιακός, προκειμένου να δώσει το κρίσιμο ματς με τη Νόλικο για την τέταρτη αγωνιστική του Β’ ομίλου του τσάμπιονς Λιγκ.
Πρόκειται για ένα απ’τα κρισιμότερα ματς που θα δώσουν οι «ερυθρόλεκοι» καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Καζάζης θα παρατάξει την ομάδα του με δύο προβλήματα, αφού Γιούρισιτς και Κουρνέτας ακολούθησαν την αποστολή, παρότι είναι τραυματίες με ελαφρύ διάστρεμμα και θλάση στον προσαγωγό αντίστοιχα. Πάντως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ματς της χρονιάς το ερχόμενο παιχνίδι, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση του αποτελέσματος:
«Είναι σίγουρα το ματς της χρονιάς καθώς θα κρίνει πολλά για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση που είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Είναι επίσης ένα ματς που η ομάδα έχει ευκαιρία να κάνει... ξεμπούκωμα και να απελευθερωθεί αγωνιστικά. Τροχοπέδη αποτελούν οι τραυματισμοί των δύο παικτών μας που έδειξαν φορμαρισμένοι στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Πολλές φορές η πίεση και οι δυσκολίες λειτουργούν ευεργετικά στις μεγάλες ομάδες και αυτό περιμένω να γίνει και στην ομάδα μου. Θα δοκιμάσω τον Γιούρισιτς και τον Κουρνέτα στην προπόνηση που θα κάνουμε το πρωί της Τρίτης στο Βέλγιο και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους».
Όσον αφορά το σχόλιό του για τη Νόλικο, αν΄πεφερε:
«Η Νόλικο Μαασέικ έχει να δώσει αγώνα για το βελγικό πρωτάθλημα από τις 20 Νοεμβρίου και στα δύο τελευταία ματς αγωνίστηκε με ακραίους τους Βέλγους αναπληρωματικούς Χόχο και Λεκάτ. Δεν αγωνίστηκαν οι ξένοι της αλλά δεν γνωρίζω τον λόγο. Κοιτάμε την ομάδα μας και πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: