Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Σκληρή δουλειά για το Βέλγιο»

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στον Παμβοχαϊκό και πλέον μπορεί να ετοιμάζεται για τον καθοριστικό αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Νόλικο στο Βέλγιο.
Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά τον τραυματισμό του Μίλαν Γιούρισιτς, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Μενέλαος Κοκκινάκης.
Ο Ελληνοαμερικανός κεντρικός δήλωσε... «Στην Πάτρα, ηταν αποκαρδιωτικό το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αλλά έπρεπε να προχωρήσουμε. Κάναμε καλή προπόνηση τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Κάναμε καλό πρώτο σετ, κυριαρχήσαμε. Χάσαμε το δεύτερο λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, αλλά προφανώς δεν επηρεαστήκαμε από τους τραυματισμούς αφού κατακτήσαμε το τρίτο και το τέταρτο. Ελπίζω να μην έχουν κάτι σοβαρό τα παιδιά και να επιστρέψουν σύντομα».
Για το παιχνίδι με τη Νόλικο τόνισε: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα ήταν φανταστικό αυτό!».
Ο Κοκκινάκης από την πλευρά του επισήμανε: «Μετά την Παναχαϊκή, παίξαμε καλά παρά την πίεση που είχαμε. Χρειαζόμασταν αυτή την νίκη και την πήραμε παρά τις άτυχες στιγμές με τους δύο τραυματισμούς, πρώτα τον Βασίλη μετά τον Μίλαν. Παρόλα αυτά παίξαμε καλά, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να νικήσουμε τον Παμβοχαϊκό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: