Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Ολυμπιακός βλέπει Μαρβό"

Ο Σιλβάν Μαρβό είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, τα οποία υπογραμμίζουν πως «ο γίγαντας της Ελλάδας» όπως χαρακτηρίζουν τους Πειραιώτες, θέλει να ενισχυθεί ενόψει των αγώνων της φάσης των «16» του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την κατάσταση γύρω από το όνομα του Σιλβάν Μαρβό. Ο Γάλλος έχει... παγώσει από τον προπονητή Άλαν Πάρντιου και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν τον Σεπτέμβριο σε αγώνα για το Λιγκ Καπ και τη νίκη επί της Λιντς», σημειώνεται αρχικά στο ρεπορτάζ των Άγγλων και συμπηρώνει: «Ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει δανεικό για να ενισχυθεί ενόψει της σημαντικότατης αναμέτρησης με την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Champions League, που θα γίνει τον Φεβρουάριο. Ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του το καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης ήθελε να παλέψει για τη θέση του στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ. 
Οι 40 φορές πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 10 πόντους διαφορά και ίσως δώσουν την ευκαιρία στον Μαρβό να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην ελληνική Superleague».
Τέλος, να σημειώσουμε πως η τιμή του Γάλλου αριστερού μεσοεπιθετικού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: