Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τον διαλύει και συνεχίζει!

Επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα για τον Ολυμπιακό. Φιλοξενείται απο τον ΚΑΟΔ (16:00-live NS1) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 ανδρών. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης αφήνει πίσω του τα όσα έγιναν στο ματς με τον σεξάστερο για το Κύπελλο. Μπορεί να χάθηκε μια "μάχη", όχι όμως και ο "πόλεμος". Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανέτοιμοι να διαλύσουν την ομάδα της Δράμας και να συνεχίσουν την πορεία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Παράλληλα το συγκεκριμένο ματς είναι μια καλή ευκαιρία για τόνωση της ψυχολογίας ενόψει και του πρώτου αγώνα για το Top-16. Είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πεισμωμένοι μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ απέναντι στον σεξάστερο και είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν ένα νέο σερί νικών και να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Αγωνιστικά ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός αποστολής. Ο μεγάλος αρχηγός προσβλήθηκε απο γαστρεντερίτιδα και επί δύο μέρες δεν μπόρεσε να βγει από το σπίτι του. Δεν έχει κάτι το σοβαρό αλλά προφυλάχθηκε ενόψει του αγώνα και με την "Φενέρ". Επίσης εκτός έμεινε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που ακολουθεί ειδική θεραπεία στ μέση του, ώστε να είναι και αυτός έτοιμος για το παιχνίδι με τους Τούρκους

Δεν υπάρχουν σχόλια: