Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Ευχαριστώ για όλα!»

Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου αφού ανακοινώθηκε την Παρασκευή και επίσημα από τους Λονδρέζους. Ο «πιστολέρο» θα φοράει τη φανέλα των «κότατζερς» για τα επόμενα 4,5 χρόνια και θα λαμβάνει ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, του ευχήθηκε τα καλύτερα στο νέο βήμα της καριέρας του και την μεγάλη πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ και ο ίδιος με τη σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στο Μεγάλο Λιμάνι, αλλά και τους οπαδούς του Θρύλου!
Μάλιστα, ανέφερε ότι θα ανήκει για πάντα στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων» και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, χαρές και τίτλους. Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Οι ευχές της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα τον συνοδεύουν και σε αυτό το βήμα της σπουδαίας καριέρας του».
Διαβάστε, τη δήλωση του Κώστα Μήτρογλου για τη μεταγραφή του στη Φούλαμ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια στην ομάδα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με στήριζε σε κάθε λεπτό της καριέρας μου και πίστευε σε μένα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που σεβάστηκε την επιθυμία μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.
Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: