Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Δύσκολο έργο στον Λαιμό

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς διεξάγεται αύριο το μεσημέρι (14:30-ΟΤΕ Sport 5) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Βουλιαγμένη σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, για την 6η αγωνιστική.
Κι αυτό διότι μετά από 5 αγώνες οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αμφότερες το απόλυτο με 15 βαθμούς. Και το σίγουρο είναι πως το ματς αυτό αποτελεί και μια καλή πρόβα για τον Θρύλο και τον ΝΟΒ ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
Το ευχάριστο για τον Χάρη Παυλίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ακόμα και ο τραυματισμός της Φιλλιώς Μανωλιουδάκη αποδείχθηκε επιπόλαιος (σ.σ.: ένα σχίσιμο κάτω από το μάτι), τον ξεπέρασε και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς αυτό.
Η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού μίλησε για τον αυριανό αγώνα, σχολιάζοντας: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και δυνατό και για τις δυο ομάδες.
Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τον νικητή. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Για να το πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι σ' όλη την διάρκεια του γιατί η Βουλιαγμένη έχει έμπειρες παίκτριες και θα εκμεταλλευτούν τα λάθη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: