Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Φάπα και στους Νέους

Ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μία νίκη (1-0) στο… εξοχικό του, επί του ΠΟΑ και άφησε τους «λαχανί» τέσσερις βαθμούς πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 31’ ο Βλάχος. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, στο… Ατίτλιον, αποδίδοντας εξαιρετικά τόσο στη αμυντική γραμμή, όσο και στο χώρο των χαφ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πόα, με εξαίρεση μία φάση στο 90’, δεν απείλησε καθόλου τον Στρέτζο, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις είχε ρόλο… θεατή. Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν, πάντως, εκτός από τους παίκτες και στον Μπερντ Στορκ, ο οποίος έστησε μαεστρικά τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.
Με αυτό το τρίποντο οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν τέσσερις βαθμούς από την ομάδα με σήμα την αλογοτροφή, αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός / Γιάνκοβιτς.
Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Βλάχος, Βούρος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Νασιακόπουλος, Γιάνκοβιτς, Σιώπης (90'+ Λάτσι), Βέργος (79' Γαρεφαλάκης), Ψυχογιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: