Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Μόνο ο Θρύλος στο μυαλό»

Συνέντευξη στη «Vatan» παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος εξέφρασε ότι η μοναδική ομάδα που σκέφτεται, είναι ο Ολυμπιακός και καμία άλλη. Παράλληλα, ο αρχηγός του Θρύλου έδωσε το σύνθημα για τον σημερινό αγώνα με τη Φενέρ, ενώ αποκάλυψε μερικούς από τους συλλόγους που κατά τη γνώμη του ξεχωρίζουν.
«Γράφτηκαν πολλά και για τη Γαλατάσαραϊ, αλλά εγώ ανανέωσα με τον Ολυμπιακό και έμεινα στην ομάδα που ήθελα να είμαι. Συζητήσαμε με τους προέδρους και συμφωνήσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στο μυαλό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού του Θρύλου, για να συνεχίσει σχετικά με το αποψινό παιχνίδι.
«Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στη διοργάνωση και είναι δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι, η ΤΣΣΚΑ και η Αρμάνι. Κάποιες από αυτές θα πρέπει να μείνουν έξω από το Final 4».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τουρκικό μπάσκετ, με την άποψή του να είναι πολύ καλή. «Το τουρκικό μπάσκετ έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις, οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με σπουδαίους παίκτες κι έχουν γίνει συμφωνίες με καλούς προπονητές».
Τέλος, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για μερικούς ποδοσφαιριστές. «Πέρα από το μπάσκετ παρακολουθώ ποδόσφαιρο και τένις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μέσι, του Ρονάλντο και του Ιμπραΐμοβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: