Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μανωλάς και Κάμπελ στους κορυφαίους

Η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν απλή! Όλος ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι… παραμιλάει με τον Ολυμπιακό! Όλοι οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έτρωγαν σίδερα και είχαν όλοι τους πολύ υψηλή απόδοση! Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com» οι Τζόελ και Κώστας Μανωλάς ήταν οι καλύτεροι από πλευράς των Πειραιωτών στο παιχνίδι. Γι αυτό και βρίσκονται στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής.
«Ο Μανωλάς ήταν υποδειγματικός στο να κρατάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού», ήταν το σχετικό σχόλιο για τον στόπερ του Θρύλου. Εξίσου εκθειαστικά ήταν τα σχόλια και για τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των νταμπλούχων Ελλάδας:
«Ο Τζόελ Κάμπελ ταλαιπωρούσε συνεχώς τον Πατρίς Εβρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε ένα μεγαλειώδες δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα μας για πρώτη φορά».
Αναλυτικά η 11άδα σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα «goal.com»:

Κουρτουά (Ατλέτικο), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μανωλάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Τέλες (Γαλατάσαραϊ), Κρόος (Μπάγερν), Λαμ (Μπάγερν), Κάμπελ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ιμπραΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: