Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Προπόνηση εν όψει Σαμπαντέλ

Από το μεσημέρι του Σαββάτου και έπειτα αρχίζει το φορμάρισμα για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία δεν παίζει όλη τη χρονιά της στις 12 Μαρτίου στο Σαμπαντέλ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στον δεύτερο προημιτελικό της Ευρωλίγκας (9-10 το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά), αλλά σίγουρα νιώθει ότι αυτό το παιχνίδι είναι το ματς της χρονιάς.
Μπορεί να υπάρχει παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου στις 15:00 του Σαββάτου, για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, αλλά ουσιαστικά είναι ένα ματς που πρέπει να γίνει εξαιτίας του προγράμματος. Ο Νηρέας δεν φαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στην Α1 πόλο Γυναικών και η χρονιά για την ομάδα της Θεοδώρας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Πρίμπα είναι απολαυστική υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος και τα κορίτσια (που δεν έχουν από την αρχή της σεζόν ανοικτή την πισίνα του Χαλανδρίου και παίζουν στον Γέρακα) απολαμβάνουν όλη την περίοδο.
Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» έχει για θεμέλιο το ευρωπαϊκό παιχνίδι για αυτό άλλωστε και μέχρι την Παρασκευή οι πολίστριες φόρτωσαν όγκο προπόνησης, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους για την εποχή λίγο πριν τα μέσα του Μάρτη.

Ο Χάρης Παυλίδης περιμένει και την Μπρόνγουεν Νοξ, η οποία αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στον Πειραιά, για να έχει όλα τα κορίτσια και κάποιες επιπλέον μέρες καιρό για να εκπονήσει το σχέδιο δράσης που θα φέρει την υπέρβαση στο Σαμπαντέλ και το θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: