Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"Έπεσε" κι επέστρεψε!

Το βράδυ της Τρίτης (25/2), ο Ολυμπιακός «προσέγγισε» εκ νέου τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, αλλά οι υπερβολικές αξιώσεις του, «πάγωσαν» το θέμα απόκτησης του. Από το πρωί της Τετάρτης, όμως, (26/2), οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσης και μετά από ένα 24ώρο θρίλερ κατάφεραν να πείσουν τον Γεωργιανό να επιστρέψει στο ρόστερ τους.
Το απόγευμα της Τετάρτης, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος «έτρεχε» και δεν «έφθανε», ώστε να προλάβει να στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ευρωλίγκα και ο παίκτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον προσεχή αγώνα της Παρασκευής με την Φενέρ. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι την Πέμπτη (27/2) θα βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά δύσκολα ο Μπαρτζώκας θα πάρει το ρίσκο να του ζητήσει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.
Οι λεπτομέρειες  
Η κατάσταση ανατράπηκε, χάρη στην μεγάλη βούληση των Αγγελόπουλων να πάρουν τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά και την μείωση των απαιτήσεων του Γεωργιανού.
Όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν είχε αξιώσει ετήσιο συμβόλαιο 800.000 δολαρίων, έτσι και τώρα ο ατζέντης του «Σέρμα» ξεκίνησε τις συζητήσεις από ένα μεγάλο νούμερο.
Για την ακρίβεια ήθελε 100.000 δολάρια το μήνα ως το τέλος της σεζόν και άλλα τόσα για την επόμενη.
Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να συμβεί κι έτσι σήμερα (27/2) οι συζητήσεις συνεχίστηκαν σε άλλη βάση. Ο Ολυμπιακός ανέβασε τη δική του προσφορά, ο Σερμαντίνι έπεσε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ένα ποσό που φθάνει τα 60.000 δολάρια τον μήνα.
Μέσα σ’ όλα η Σαραγόσα θα «καρπωθεί» γύρω στα 100.000, για να τον αφήσει ελεύθερο.
Σε μια κλωστή ο Μπέγκιτς 
Ο Σερμαντίνι θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή των ψηλών, από την οποία δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Μίρσα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος δεν έχει ικανοποιήσει και πλέον ο χρόνος του θα μειωθεί στο ελάχιστο.
Κάλλιστα μπορεί να «πατήσει» στο συμβόλαιο των 700.000 ευρώ που έχει, πλην όμως αναμένεται να συζητήσει την λύση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες, ώστε να πάει σε ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνισθεί.

Αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ για να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: