Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αφεντικό ο Θρύλος

Μετά από τα ματς των αγωνιστικών τμημάτων στο πρωτάθλημα της Superleague, Νέων, Εφήβων και Παίδων, με τον ΠΑΟ ήρθαν και τα ματς στο φιλικό τουρνουά των ΠΑΕ. Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού σε σύνολο τεσσάρων αγώνων μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Με τους «ερυθρόλευκους» να αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι είναι το αφεντικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε επίπεδο ακαδημίας.

Το τμήμα κάτω των 13 ετών του Ολυμπιακού, νίκησε τον ΠΑΟ μέσα στο Κορωπί στις αθλητικές εγκαταστάσεις με 1-0 με γκολ του Μούντριχα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Φώτης Παπαπαναγής, χρησιμοποίησε αρχικά τους Καπατσώρη, Ντ. Τσακίρη, Μαρτίνη, Καλιμούκο, Γλυνό, Τσέργα, Τάκα, Φέκα, Μούντριχα, Ι. Τσακίρη, Μενάι, ενώ μπήκαν στο ματς ως αλλαγή και οι Βλάχος, Μπουρντένης, Καβαλάρης.
Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη όσον αφορά το σκορ, την πήρε το τμήμα κάτω των 14 ετών της ακαδημίας. Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες νίκησαν τον ΠΑΟ στη Βάρη με 4-1! Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Νικολιάς, Λέτσι, Ζώτος, Κοντός. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Τομπίας Γιουνγκ, έπαιξε στο αρχικό σχήμα με τους Σκορδάκη, Δήμο, Παπαδόπουλο, Ράμα, Μαργαρίτη, Νικολιά, Κατσούκη, Ζώτο, Μαμφρέδα, Βοΐλη, Κοντό, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσαπάρας, Λέτσι, Ντούνιας, Ιωαννίδης, Τζόρβας, Γρηγοριάδης, Μαναχιάρης, Φωτίκας.
Από εκεί και πέρα το τμήμα κάτω των 11 ετών της Κατερίνας Φαλίδα έμεινε στο 3-3 με τον ΠΑΟ. Τα γκολ σημείωσαν οι Καραπαναγιωτίδης, Ν. Δούμας, Παπανδρέου, ενώ η κόουτς της ομάδας Κατερίνα Φαλίδα έπαιξε με τους Νικολακόπουλο, Καραπαναγιωτίδη, Αντωνέα, Καραπάνο, Παυλίδη, Λάγκα, Λιάτσο, Κασιόλα, Ν. Δούμα, ενώ μπήκαν και οι Βολυράκης, Παπανδρέου, Αλ. Δούμας, Ταρσαναλής, Μικαλιάν, Μάνδρος. Ενώ τη μοναδική ήττα από τους «πράσινους» γνώρισαν οι πιτσιρικάδες του τμήματος Κ12 του Τάσου Κυριακόπουλου με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: