Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια


Ο Ολυμπιακός απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι μία οικογένεια και δεν υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου. Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρακολουθώντας τον αγώνα με τον ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα μαζί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί τη νίκη με το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν λίγες ημέρες παρευρέθηκε στον αγώνα φιέστα των γυναικών του βόλεϊ Ολυμπιακού στο Ρέντη κόντρα στην ΑΕΚ, όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Και την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά βραβεύοντας τις γυναίκες για την κατάκτηση του LEN trophy, ενώ τίμησε και την αντρική ομάδα πόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1. Παράλληλα, το «παρών» στην ωραιότερη φιέστα που έχει πραγματοποιηθεί στο ελληνικό πόλο έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με την σύζυγο του και τον γιο του και συνεχάρη τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες του Ολυμπιακού για τα τρόπαια που κατέκτησαν.
Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Κούλης Δουρέκας και από τον Ερασιτέχνη ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο μέγας χορηγός του Βόλεϊ Χρήστος Φλάμπουρας, ο Ταμίας του ΔΣ Δήμος Λαζαρίδης και ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.
Επίσης στο Κολυμβητήριο ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο Μάνατζερ του Βόλεϊ Ανδρών Νίκος Μαντούβαλος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και η Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού που γέμισε από νωρίς την εξέδρα του Κολυμβητήριου αποθέωσε τα «χρυσά» κορίτσια και τους μόνιμους Πρωταθλητές αλλά και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: