Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Να το τελειώσουμε στο ΣΕΦ»

Η διαφορά των 16 πόντων ήταν το «κλειδί» της νίκης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο φόργουορντ του Θρύλου μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΜΠΕ) και ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να νικήσουν την Κυριακή στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, ο «Πέρπε» ανέφερε ότι δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περπέρογλου: «Μπήκαμε με καλύτερη ψυχολογία, ίσως και λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος, και πήραμε σημαντική διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο που δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε, αλλά πήραμε τη νίκη στο τέλος. Είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στην τρίτη περίοδο, να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να πλησιάσει, κάτι που κάναμε και πήραμε μεγάλη διαφορά που μας βοήθησε μέχρι το τέλος».
Για τον τέταρτο τελικό, στο ΣΕΦ: «Ελπίζω ο τελικός της Κυριακής στο ΣΕΦ να είναι και ο τελευταίος. Εμείς χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να τελειώσουμε την Κυριακή. Δεν θα είναι, όμως, εύκολο. Σε καμία περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: