Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αυτή η κούπα δεν χάνεται

Ο τέταρτος τελικός στο ΣΕΦ είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Θρύλο να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα στο σπίτι του.
Να το πανηγυρίσει μαζί με τον απίστευτο κόσμο του, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και με τον παλμό και τις φωνές του, δίνει φτερά στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση το παιχνίδι, αλλά η νίκη εξαρτάται καθαρά από τον Θρύλο. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, με καλύτερους παίκτες, με πιο πολλές δυνάμεις και με ψυχολογία εκπληκτική.
Χαρακτηριστικό, άλλωστε είναι, πως και στα τρία παιχνίδια τω τελικών οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν μακράν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.
Ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα, ήταν από δικά του λάθη, και όχι από ανωτερότητα του αντιπάλου.
Και στα τρία παιχνίδια, ειδικά στα δύο τελευταία επέβαλλε τον ρυθμό του πλήρως μέσα στο παρκέ, δείχνοντας πως ούτε οι «γκρίζοι« λύκοι μπορούν να του στερήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού είναι ομάδα που νικάει και τα… φαλτσοσφυρίγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: